Enterijer szr

Početna strana
O nama
Kontakt
Galerija proizvoda

 
Srpski | English | Русский

Prošlost
Firmu je 28.04.1966 godine osnovao Petar Dražić pod prvobitnim nazivom “Kolar”. Godine 1993 firmu preuzima Petrov sin Đorđe Dražić i menja ime u “Enterijer”.
Radionica je od početka izrađivala predmete drvne galanterije širokog asortimana. Početkom sedamdesetih usko se specijalizovala za proizvodnju spiralnih stepeništa, konstruktivnih stepeništa, te je proširila asortiman i na izradu fasadne i unutrašnje stolarije.
Osamdesetih te početkom devedesetih godina pokrivala je 80 % tržišta bivše Jugoslavije sa izradom spiralnih stepenica. Devedesetih godina u program je uvrstila i izradu komadnog nameštaja od punog drveta, kuhinja, mozaik parketa...
Krajem devedesetih radionica počinje da se bavi inženjeringom i opremanjem kompletnih objekata.

Budućnost
Firma je postepeno napredovala i razvijala se, a želja za stalnim napretkom, otvorenost ka novim idejama i boljim tehničkim rešenjima, rezultirala je vrhunskim proizvodima. Tim stopama planiramo da idemo i dalje.
Osluškivanjem potreba tržišta, i vizionarskim idejama nadamo se da ćemo i dalje biti u samom vrhu svoje branše.

Proizvodnja
“Enterijer” konstantno na lageru ima oko 300 m3 drvene građe: Smreke, Lipe, Bukve, parene Bukve, Javora, Trešnje, Jasena, Hrasta, Bagrema, Oraha... koje suši u sopstvenim sušarama kapaciteta 45 m3, na odgovarajući procenat vlage od 8-12 %. Pored toga posedujemo i odgovarajući lager Medijapana, univera, Craft-master obloga i sl.
U toku izrade koristi se nekoliko tipova lepka Nemačkog proizvođača, zavisno od namene proizvoda. Nakon obrade na najrazličitijim mašinama, proizvod dospeva u komoru za farbanje koja poseduje optimalne uslove za takvu vrstu rada. Prilikom farbanja koristimo kvalitetne premaze od nekoliko renomiranih italijanskih I nemačkih proizvođača.
Proizvod se dimenzionira i finalno obrađuje za poznatog kupca, zbog specifičnosti svakog objekta.
Svoju robu skladištimo i obezbeđujemo do momenta isporuke. Transport i montaža na bazi su dogovora sa kupcem.

Copyright 2009. Enterijer szr