Enterijer szr

Početna strana
O nama
Kontakt
Galerija proizvoda

 
Srpski | English | Русский

Stepenice su prvenstveno funkcionalni deo objekta, ali se trudimo da se priča tu ne završava. Naravno, sam objekat, dimenzije, potrebe i želje kupca su osnov za tip i materijal stepeništa.

Spiralne stepenice zauzimaju najmanji deo prostora i svojevrstan su ukras u njemu. Pored njih radimo i sve modele samonosivih stepenica, kao i oblaganje betonskih stepenica i izradu stepenišnih ograda.

Stepenište se izrađuje od parene Bukve, Jasena i Hrasta a može biti lakirano transparentnim lakovima ili tonirano u boji koja odgovara potrebama kupca.

Oblaganje betonskih stepenica i izrada ograda
Oblaganje betonskih stepenica najkomplikovaniji je proces u ovoj grupi proizvoda, prvenstveno zbog toga što zahteva puno rada na licu mesta. Da bi izrada i montaža bila kvalitetno urađena, mora se nivelisati kompletno stepenište, te uzimati šablone za gazišta.

Za dobijanje ponude za ovaj tip posla, potrebni su slični podaci kao i kod samonosivih stepenica.

Što se ograda tiče tj. stubića i rukohvata, potrebno je izabrati neki od ponuđenih modela, ili nacrtati po svojoj želji. Pored toga za dobijanje ponude takođe je potrebna skica stepenica, da možemo videti koji je broj i pravac gazišta. Bitan je, naravno, i materijal izrade, završna obrada i lokacija objekta, kao i od kog materijala su urađena postojeća gazišta.

MERENJE OTVORA ZA STEPENICE
Merenje otvora za stepenice

Copyright 2009. Enterijer szr